Символика на лалетата по цветове





Преди да закупите лалета, трябва да знаете малко за тяхната символика. При нас можете да ги поръчате на достъпни цени , но първо разберете дали са подходящи за вас и дали са правилният избор.

Лалетата са уникални цветя, с които можете да направите множество цветови композиции. Техният деликатен аромат и голямо разнообразие от цветове могат да се събудят топли чувства, цветни впечатления и спомени.

Подарявайте лалета на вашите близки и познати. Свежият ароматен букет от лалета напомня за пролетните дни и доставя добро настроение. С даряването на букета вие ще приповдигнете настроението им за целия ден.

Съвременните лалета имат голямо разнообразие от цветове. Цветовата палитра е представена както от монохромни цветове, вариращи от червено до черно, така и с цветова комбинация, при която основата на венчелистчетата е с различен цвят от стъблата. Благодарение на такъв голям брой разновидности, понякога сме затруднени при избора им. Затова преди да купите лалета, препоръчваме да се запознаете с тяхното значение:

  • Розови лалета – даряваме ги на уверените и щастливи хора, тъй като символизират щастието и стремежа напред, но може да ги закупите и подарите в знак на чиста и нежна любов;
  • червени лалета - означават неустоима любов;
  • жълти лалета – дар на слънчеви усмивки за любимия, те са символи на слънцето, топлината, радостта и веселието;
  • бели лалета - символ на чиста и спокойна любов. Те са цветята, носещи безусловното щастие и късмет.
  • лилавите лалета са цветята, дарявани като знак за обич към хората, техния начин на живот и начинът им на поведение;
  • Черно лале - много рядък сорт, символизиращ любовта ви до края.

Почти всеки вид от лалетата може да се намерят в нашия онлайн магазин за доставка на цветя и лесно можете да ги закупите за любимите си хора. Изберете тези лалета, които са ви необходими и ги поръчайте онлайн. Пълният каталог на лалета и не само,както и на други цветя и подаръци можете да намерите тук. Най-добрият!